Конференція BIO ENERGY UKRAINE-2017

Участь представника ТДВ Первомайськдизельмаш у конференції

20 листопада 2017 року ТДВ «Первомайськдизельмаш» прийняло участь в міжнародній спеціалізованій конференції «BIO ENERGY UKRAINE-2017» в рамках ALTERNATIVE ENERGY WEEK, що проходила в м. Києві. На цьому заході також приймали участь власники, топ-менеджери і лінійні керівники лідерів ринку біоенергетики України та інших країн, серед яких Польща, Білорусь, Австрія, Швеція , Фінляндія та Нідерланди.

Під час конференції були презентовані кейси успішно реалізованих проектів з біоенергетики. Представники компаній представляли діючі і майбутні проекти, позначали актуальні проблеми впровадження власної електростанції та шляхи їх вирішення, визначали ключові тенденції і очікування на найближчі роки.

Презентація проектів на міжнародній спеціалізованій конференції «BIO ENERGY UKRAINE-2017»

Презентація проектів на міжнародній спеціалізованій конференції «BIO ENERGY UKRAINE-2017»

В ході конференції представником ТДВ «Первомайськдизельмаш» проведена низка переговорів з потенційними замовниками, з деякими з них досягнуті відповідні домовленості про подальше співробітництво.

ТДВ «Первомайськдизельмаш» висловлює подяку організаторам конференції  та сподівається на плідну співпрацю і в майбутньому.