Конференція по біоенергетиці Bio Energy Conference

 

22  березня  2019 року  у  Львові   відбулася   конференція   з    біоенергетики “Bio Energy Conference”,  де ТДВ«Первомайськдизельмаш»  також прийняло участь.   Організатор   заходу, Клуб енергетики, запросив долучитися до події членів Клубу, керівників промислових і аграрних підприємств,   територіальних     громад,   інвесторів  та   інвестиційні   фонди,  виробників    та дистриб’юторів обладнання, банки та міжнародні фінансові  установи,   консалтингові   компанії, інжинірингові компанії та експертів галузі. Основними темами  конференції  стали  проблеми  та перспективи розвитку біонергетики в Україні; юридичні аспекти реалізації проектів з біоенергетики; швидкоокупні проекти з продажу теплової енергії з біопалива та перспективи розвитку біогазових установок для малих та середніх підприємств.

ТДВ «Первомайськдизельмаш» презентувало свої реалізовані проекти по впровадженню біогазових когенераційних установок на базі газових двигун-генераторів, які  визвали неабиякий інтерес в  аудиторії.

Також конференція супроводжувалася  неформальним спілкуванням, під час якого були досягнуті певні домовленості з потенціальними Замовниками.